Inbjudan till 30-års jubileum

GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG!!
Innan det blir fullt, för detta vill du inte missa!!

Vi bjuder in alla våra medlemmar till årets händelse, ett hejdundrande kalas den 3 september! Det blir ett röda mattanevent, med mingelfotograf, galamiddag med musik & dans, prisutdelningar och överraskningar.

Kl 12.00 slår vi upp dörrarna på Särögården och det bjuds på kaffe & smörgås. Vårt jubileumstorg står öppet med utställare, bl.a. Agria och Royal Canin. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor samt få råd och tips. Vi har laddat med lotterier med massor av finfina vinster. Vi erbjuder snygga jubileumsprylar, som endast finns att köpa denna dagen och självklart har vi goodiebags till alla!

Under eftermiddagen blir det två fantastiska föreläsningar med kaffepaus emellan:
– Zvezdan Memedov – Ragdoll ett konstverk, att förvalta och bedöma.
– Susanne Hellman Holmström – En känd kattbeteenderådgivare ger oss råd och tips om våra katter i en fullmatad föreläsning.

Jubileumsfesten bjuder på en späckad dag och kväll, med mat & dryck, mingelbubbel och en härlig galamiddag. Coverbandet Nyfiken Gul kommer se till att stämningen är på topp! Det blir musik med kända låtar som vi kan sjunga med i och dansa loss till. Tag gärna med din partner om du önskar det!

För dig som medlem i Ragdollklubben sponsrar vi större delen av dagen! Du betalar endast 251 kronor av kostnaden på Särögården som är 600 kronor. Föreläsningar, musik, fotograf m.m. bjuder vi på – nu när vi ska fira ordentligt.
Vi fyller ju 30 år en enda gång!

Anmäl dig senast 19 Augusti via plusgiro 6457438-7 eller swish 1235679089. Märk inbetalningen med namn och 30års jubileum samt sänd ett mail till ordforande@ragdollklubben.com.

Varmt Välkomna!

Dela

Facebook
Twitter
E-post
Om Ragdollklubben

En mötesplats för dig som ragdollälskare! Här hittar du information om rasen, klubbaktiviteter, annonser  och mycket mer.

Vi hoppas du hittar det du söker och alla är välkomna som medlemmar!

Nyheter

Följ med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar direkt till din inkorg.