Ulrika Hagberg

….vem är Ulrica?

En snart 57 årig dalkulla som bott i Stockholm sedan 1984. Katt har jag haft i princip hela mitt liv, Ragdoll sedan 2013, då Nicholas – en blå mitted hane flyttade in hos oss som omplaceringskatt. Några månader gick, sen flyttade även hans syster in, hon var dräktig och jag fick föda upp kullen. Det blev tre hanar och en hona – Esmeralda, en brun mitted hona med de blåaste ögon och hon fick stanna. Essie blev sedan starten på min i början trevande uppfödning. Jag hade turen att, när det var dags för avel, att hitta både en fantastisk hane till Essie och en mentor till mig hos SE* Name me, i Uppsala. Ovärderligt när man är ny uppfödare. Mitt stamnamn SE* Rättvikskullans fick jag 2015

Mina ledord  i mitt avelsarbete:  för kattens bästa och med sunt förnuft.

Jag har flyttat ut på landet utanför Norrtälje, efter 30 år i innerstaden. I höst ska jag avsluta en 32-årig flygvärdinnekarriär och istället satsa på min dröm! Att öppna ett kattpensionat och även utöka uppfödningen lite grand. Jag är stolt och glad att ha blivit invald i Ragdollklubbens styrelse och ser fram emot de kommande två åren!

Dela

Facebook
Twitter
E-post
Om Ragdollklubben

En mötesplats för dig som ragdollälskare! Här hittar du information om rasen, klubbaktiviteter, annonser  och mycket mer.

Vi hoppas du hittar det du söker och alla är välkomna som medlemmar!

Nyheter

Följ med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar direkt till din inkorg.