Ragdollklubben

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

kattungarvantasSöker du en ragdollkattunge?  

Här finns råd till dig som planerar att köpa en ragdollkattunge. Vänd dig gärna till våra kattungeförmedlare för hjälp och råd: Agneta Wranå 070-4336971, agneta.wran@telia.com

Till uppfödare

Annonser på väntade kullar mailas till webmaster@ragdollklubben.com. Skicka info om föräldrarnas namn och färg, när kullen väntas, förväntade färger samt alla de kontaktuppgifter du vill ha med i annonsen (mailadress, telnr och ev hemsideadress). Ca 2 veckor efter beräknad nedkomst tas annonsen bort så glöm inte att skicka in kullen när den är född.
Vi har ytterligare en tjänst fristående från hemsidan:
Kontakta gärna vår kattungeförmedlare om du har kattungar till salu: Agneta Wranå 070-4336971, agneta.wran@telia.com 

Tänk på att vara ute i god tid med din annons. Allt arbete i Ragdollklubben är ideellt och obetalt och sker helt på funktionärernas egen fritid. Eftersom de flesta även har heltidsjobb, katter, familj och annat som tar tid, så uppskattar vi om ni har tålamod ifall svar eller hemsideuppdateringar kan dröja.

För att få skriva ut att föräldrakatterna är u.a. hjärta och/eller njurar så måste intyg på detta skickas in till klubben. Detta gäller även DNA-resultat. Läs mer om HCM-undersökning samt njurundersökning på ragdoll här.

nytt= Ny kull

 

Vad betyder frågetecknet?
fragetecken Ragdollklubben saknar information om denna katts testresultat. Katten kan ändå vara testad men ägaren har i så fall inte skickat in intyg på detta till klubben. Kontrollera med uppfödaren huruvida föräldrarna till kullen är testade innan du köper en kattunge från denna kull. Du kan läsa mer om Ragdollklubbens hälsoprogram här.
 

Viktigt angående DNA-resultat!
Observera att i stort sett alla DNA-resultat som sänds in till klubben saknar ID-verifiering, dvs ingen identitentskontroll har gjorts för att styrka att katten som testats verkligen är den katt som ägaren uppger. Vill du vara helt säker på att DNA-resultatet stämmer krävs att DNA-testet har gjorts med ID-kontroll hos en veterinär.

 

Väntade kullar

nyttS*Willénkatten

olina  pion
   

Vecka  38

Far: S*Ohanas Nani Pion, RAG c

HCM Njurar
? ?

Mor: S*Grand Gathinoz Oh´la´la Ohlina, RAG a 03

HCM Njurar
? ?

 

Förväntat utfall: Blå

Mönsterutfall: Mitted

Kontakta: Lena Johansson, 070-2736368
Email
Hemsida

nyttSE*Mångudinnan

mangudinanns  
   

Vecka  34

Far: S*Ohanas Nani Pion, RAG c

HCM Njurar
? ?

Mor: SE*Mångudinnan Vikings Astrid, RAG n 03

HCM Njurar
? ?

 

Förväntat utfall: Bruna och blå 

Mönsterutfall: Mitted

Kontakta: Marie Wallgren, 076-8229805
Email
Hemsida

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!