Ragdollklubben

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ragdollklubben uppmanar sina uppfödare att följa klubbens hälsoprogram. Därför vill vi erbjuda våra medlemmar, torsdagen 22 november klockan 15:30 - 20:30, en ultraljudsscanning till reducerat pris. Sara Granström, leg. veterinär, doktor i kardiologi, är en av PawPeds 15 godkända veterinärer och för tredje gången erbjuder hon Ragdollklubbens medlemmar ett ”paketpris” - ultraljud hjärta och njurar. 

Medlemmar betalar endast 1 500 kronor, ordinarie pris är 1 970 kronor.

Om det låter intressant bör du snarast anmäla din/dina katter. Jag hinner då göra ett schema och kan ge dig en ungefärlig tid för undersökningen.
Anmälningsavgiften är 100 kronor per katt och betalas till plusgirokonto 645 74 38-7. Anmälan är bindande och skickas till a.sjolin@icloud.com. ”Först till kvarn” gäller, max 2 katter per uppfödare. 
Ange kattens namn, ålder och ditt namn och telefonnummer när du anmäler katten/katterna. Ange om du har Swish!
Du betalar 1500 kronor i samband med besöket. Din anmälningsavgift återbetalas senast en vecka efter undersökningen. 
Obs! Endast kortbetalning på plats.

För att du ska slippa lång väntetid är det viktigt att du kommer i tid. Risken är annars stor att du måste vänta länge. Schemat är tight och därför kan den som blir sen, hamna sist på listan.

Mer statistik behövs!!! Därför sponsrar Ragdollklubben återigen katter äldre än tre år. Ägaren till de tre först anmälda katterna betalar endast 1 000 kr per katt. Vår erfarenhet är att väldigt få äldre katter scannas, så om du har fler, som du skulle vilja få undersökta till reducerat pris, skriv detta i din anmälan. I mån av möjlighet fixar vi det 😀.

Glöm inte att ta med dig dina ifyllda blanketter!
På hemsidan, under rubriken Länkar > Hälsa, finns blanketter för vardera ultraljudsundersökning av hjärta och njurar. 
Skriv ut blanketterna, fyll i patientinformationen (uppgifterna om katten och dig själv) och ta med till undersökningen.

Välkomna till:
Södra djursjukhuset Evedensia
Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Efter undersökningen
Skicka resultat (blanketter) till:

Maria Engström
Tillemoravägen 8
184 91 Åkersberga
avelssekreterare@ragdollklubben.com

Vid frågor eller funderingar kontakta mig, Annelie Sjölin

DMC Firewall is a Joomla Security extension!