Ragdoll kattungar

FAKTA
BESKRIVNING

Baela är en brun bicolor hona med mycket bus i kroppen. Hon gillar att sitta i knä ibland men är extra förtjust i barn då hon får busa extra mycket. Hon är en väldigt fint typad och vacker tjej.
Daemon är kullen enda pojke. Han är en brun bicolor. Daemon är den födda knäkatten. Han gör helst allt liggandes i ett knä, vare sig det är leka, äta eller sova. Han är en kraftig och vältypad kille med stora tassar. Sista bilden är på föräldrarna och båda finns att träffa i hemmet. Kattungarna är efter hälsotestade och rastypiska föräldrar med ett underbart temperament. De har båda haft kullar tidigare med vackra, rastypiska och mycket trevliga kattungar. Kattungarna är leveransklara den 16de juli när de är 14 veckor enligt Sveraks regler. De är då chippade och nybesiktade samt vaccinerade två gånger. De kommer även vara rumsrena och mycket väl socialiserade samt vana vid barn och hund. De är dolda fel försäkrade i Sveland. Möjligt med leverans till Stockholm och Malmö.

Dela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Om Ragdollklubben

En mötesplats för dig som ragdollälskare! Här hittar du information om rasen, klubbaktiviteter, annonser  och mycket mer.

Vi hoppas du hittar det du söker och alla är välkomna som medlemmar!

Följ med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar direkt till din inkorg.