Ragdollklubben

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

På Ragdollklubbens årsmöte 2007 beslutades att alla uppfödare i Ragdollklubben ska ha undertecknat klubbens Uppfödarkodex. Detta för att klubben ska kunna stå bakom de uppfödare, som är medlemmar hos oss.

Om du är ny uppfödare i Ragdollklubben och vill synas på vår hemsida, ska du läsa igenom, skriva ut, underteckna och fotografera Uppfödarkodexen, som finns att ladda ner här.

Skicka den sedan till:
avelssekreterare@ragdollklubben.com

Du kan även skicka dokumentet med traditionell post till:
Karin Eklund
Norrnäs 135
880 41 Edsele

Skicka även ett mail till webmaster@ragdollklubben.com med information om att du nu skickat din undertecknade Uppfödarkodex och vill finnas med som uppfödare på hemsidan.

Har du kattungar till salu?
Kattungeannonser mailas till webmaster@ragdollklubben.com med information om föräldradjurens registrerade namn, färg och teckning, kullens födelsedatum, antal kattungar, kön samt färg och teckning även på ungarna. Dessutom vill vi veta ditt stamnamn.
Ange kontaktperson med namn, fullständig adress, e-mailadress och telefonnummer. Om du bor på en liten ort - ange namnet på närmaste stad/tätort!
Om föräldradjuren är testade enligt Ragdollklubbens hälsoprogram, anger vi det i annonsen. Det förutsätter att du, för att underlätta vårt arbete, varje gång du vill annonsera bifogar en kopia på testresultaten. Läs mer om hälsoprogrammet här.

Välj din bästa bild på en eller flera av kattungarna, så publicerar vi den tillsammans med dina uppgifter, annonsen kommer visas vanligtvis inom en vecka. Är du uppfödare och medlem i Ragdollklubben är detta gratis. Om du vill att vi flyttar annonsen till "leveransklara kattungar", när kattungarna blivit 12 veckor, skriv då ånyo till oss på webmaster@ragdollklubben.com, annars tas annonsen bort.

Om du vill ha hjälp av vår kattungeförmedlare - skicka även information om dina osålda kattungar till vår kattungeförmedlare, agneta.wran@telia.comDMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd