Ragdollklubben

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Carina Lindstaf

carinaMitt namn är Carina Lindstaf och jag har varit ragdollägare sedan 2013. Jag bor i Stockholms innerstad sedan slutet av 2012, i lägenhet. Har tre katter, varav två är ragdoll. Har två hemmavarande tonåringar (19 och 22 år), samt en utflyttad dotter.

Följande områden hoppas jag kunna påverka tillsammans med er medlemmar och min styrelse under 2017-2018.

Trasdockan 

Trasdockan har omfamnat både kattungeköpare, ragdollägare och uppfödare, låt oss fortsätta med det. Är du intresserad av att hjälpa till att skapa vår fantastiskt efterlängtade klubbtidning, hör av dig till mig!

Att växa som klubb

Jag vill skapa förutsättningar för att bli fler som aktivt kan verka för klubben och också bjuda in fler nya Ragdollägare till en plats för lärande och där man kan dela med sig.

En klubb som verkar för inkluderande och stödjande

Vi kommer alla att hamna i situationer förr eller senare, där en konflikt i tanke, åsikt eller handlande är ett faktum. Att tänka olika är inte fel, det är en förutsättning för utveckling. Och som klubb har vi möjlighet att tillsammans dra nytta av våra olikheter.

Till sist kommer jag att grunda mina beslut samt viljeyttringar i största mån på fakta och mindre på tyckanden och känslor. Jag ser framemot att arbeta med min kompetenta styrelse samt funktionärer, och hoppas att vi skall få riktigt mycket gjort under kommande år. Vi ses!

Kontaktuppgifter

Carina Lindstaf
Karlbegsvägen 66B, 5tr
113 35 Stockholm
08-57154215
Our website is protected by DMC Firewall!