Ragdollklubben

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jag heter Carina Ohlsson och bor både i Umeå och Uppsala (där jag har min sambo).
För cirka 1,5 år sedan flyttade jag till hemstaden Umeå för att arbeta, efter cirka 17 år i andra delar av Sverige, bland annat Skåne och Stockholmsområdet.CarinaOhlsson

Min första kontakt med raskatter var två perser på 1980-talet. Nästa raskatt blev en helig birma 2004 (som tyvärr hamnade i katthimlen förra året). Min första ragdollhona (blå mitted, kastrerad) hamnade i vårt hem 2014, sen en till hona 2015 (brunsköldpadd) och i slutet av 2016 kom ytterligare en hona (brun mitted). 
Under våren 2016 började jag ställa ut och blev fast direkt. Min blå mitted-hona fick titeln International Premier (IP) efter vi var i Norge i somras och har nu påbörjat strävan mot Grand Inernational Premier (GIP).

Från 2016 har jag stamnamnet SE*TillyTrotter´s och har ännu inte haft min första kull, då jag håller på att tillskansa mig kunskaper genom kurser och nätverk.
Jag fick en förfrågan från RK om uppdrag som styrelsesuppleant och jag hoppas kunna tillföra klubben något bra, trots att jag är en rätt ny ”ragdoll-nörd”.

Följ oss på Facebook

Från Shoppen


Månadens fråga

Vi är nyfikna - Använder, du som har katt, batteridrivna ljus i hemmet?

Samarbetspartners


Our website is protected by DMC Firewall!